Неочікувано: партія Меркель звернулася до Зеленського з конкретною вимогою
Категорія
Політика
Дата публікації

Неочікувано: партія Меркель звернулася до Зеленського з конкретною вимогою

Неочікувано: партія Меркель звернулася до Зеленського з конкретною вимогою
Джерело:  online.ua

У парламентській фракції Християнсько-демократичного та Християнсько-соціального союзів (ХДС/ХСС) у Бундестазі зазначили, що чекають від Володимира Зеленського більшої конкретики щодо його політичних позицій та представлення команди, яка буде його підтримувати. З такою заявою виступив голова фракції ХДС/ХСС Давід Вадефуль, передає ONLINE.UA.

На думку німецького політика, Україна не може дозволити собі покладатися на недосвідчене керівництво в конфлікті з Росією і в її важкій економічній і соціальній ситуації, оскільки це буде тільки на руку Москві "і буде заохочувати її інтенсифікувати свою дестабілізаційну політику щодо України".

"Також Зеленський повинен уточнити, як він хоче досягти своєї мети – позбавити влади олігархів з огляду на те, що олігарх Ігор Коломойський значною мірою підтримував його передвиборчу кампанію", - каже чиновник.

 Давід Вадефуль переконаний, що високий відсоток голосів за Зеленського є показником зменшення довіри до політичних еліт і розчарування процесом реформ президента Петра Порошенка.

"Велика частина населення також сподівається, що Зеленський проводитиме рішучішу боротьбу з корупцією та впливом олігархів", - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, "Суспільне" планує проводити переговори зі штабами двох кандидатів, які виходять у другий тур — на даний момент лідерами виборчої гонки є Володимир Зеленський та Петро Порошенко. Якщо вони погодяться — буде призначена дата передвиборчих дебатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?