Неочікувано пішла з життя всесвітньо відома українська модель
Категорія
Події
Дата публікації

Неочікувано пішла з життя всесвітньо відома українська модель

Неочікувано пішла з життя всесвітньо відома українська модель
Джерело:  online.ua

У Москві померла відома українська діджейка і модель Playboy Жанна Рассказова. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські ЗМІ.

Згідно з останніми даними, увечері 11 серпня 29-річній дівчині стало погано і вона втратила свідомість. Зірці викликали швидку допомогу, але лікарям врятувати модель не вдалося.

За однією з версій, причиною смерті Рассказової стало передозування наркотиками. Однак колега зірки Олексій Чернорот, він же DJ Compass-Vrubell, заявив журналістам, що Рассказова ніколи не приймала наркотики.

 Жанна Рассказова народилася в Києві в 1990 році. Дівчина переїхала в Москву, де виступала в ролі діджея і випустила кілька альбомів. Чималу популярність їй принесли пікантні фотосесії для журналу Playboy.

В коментарях до фото дівчини в Instagram фанати прощаються із зіркою, а також пишуть, що ніколи не забудуть її талант та красу.

"Янголи не вмирають; ти завжди у наших серцях; краса та талант живуть вічно; жаль, що найкращі так швидко покидають цей світ", - пишуть шанувальники творчості Жанни Рассказової.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  помер відомий голлівудський актор, зірка фільму "Зоряні війни" Пітер Мейх’ю — йому було 74 роки. Мейх’ю помер у своєму будинку в Техасі в оточенні близьких.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?