Неочікувано пішов з життя молодий голлівудський актор
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Неочікувано пішов з життя молодий голлівудський актор

Неочікувано пішов з життя молодий голлівудський актор
Джерело:  Associated Press

У Лос-Анджелесі раптово помер 20-річний актор і танцюрист Камерон Бойс. Як стало відомо, він тривалий час боровся з серйозною хворобою – епілепсією. Смерть наступила уві сні, під час чергового приступу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ABC News.

Бойс відомий в Америці як зірка дитячого телеканалу Disney. Його найвідомішим досягненням було виконання однієї з головних ролей у серіалі «Наступники»

Дебют Камерона відбувся у віці 8 років – він знявся у відеокліпі рок-гурту Panic! «At The Disco». У 2011 році актор дебютував на телеекранах: він зіграв другорядну роль у серіалі «Тримайся, Чарлі». 12-річний хлопчик привернув увагу представників студії Disney, які запропонували йому контракт.

Після цього лише за рік він встиг взяти участь відразу в декількох проектах: зокрема, у фільмі жахів «Дзеркала», трилері «Орлине око» та фільмі «Однокласники», де він зіграв у парі з Адамом Сендлером.

Цього року він мав зіграти одну з ролей у телесеріалах HBO «Місіс Флетчер» та «Американський сатана». Загалом у його фільмографії нараховується 16 кінострічок та телесеріалів.

Фінансовий стан молодого актора оцінювали в 5 млн доларів, а за його сторінкою в Instagram стежили 8,1 млн фолловерів.

Нагадаємо, що у США нещодавно придумали, як померлу співачку Вітні Г’юстон відправити в концертний тур.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?