Неочікувано: подруга Путіна заявила, що не хоче бути під його "лапою"
Категорія
Світ
Дата публікації

Неочікувано: подруга Путіна заявила, що не хоче бути під його "лапою"

Неочікувано: подруга Путіна заявила, що не хоче бути під його "лапою"
Джерело:  online.ua

Очільниця французьких ультраправих Марін ле Пен прокоментувала звинувачення в дружніх відносинах з Кремлем. Політикиня заявила, що подібні твердження вважає образливими для себе, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Postimees.

"За всієї поваги, я вважаю, що Ваше запитання – образа", – відповіла Ле Пен на запитання журналістки. - Всю нашу історію ми боролися за свободу, і тепер питати, чи перебуваємо ми під владою тієї чи іншої країни, – це неймовірна образа. Я захищаю інтереси своєї країни, а потім стою за інтереси Європи. Я не допущу, щоб ми були під лапою Путіна".

Також політикиня прокоментувала свою позицію щодо окупованого Криму.

"Що стосується Криму, у кожної держави повинна бути можливість вільно визначати свою дипломатію. Якщо "одна європейська країна і її суверенітет потраплять в небезпеку, ми всі будемо поруч, щоб її захистити", - сказала вона.

Окрім того, Ле Пен запевнила, що Росія не фінансує її партію.

"Це все брехня. Жоден європейський банк не був згоден видати нам кредит. Тобто ми були змушені клопотати про кредит по всьому світу. Просто сталося так, що російський банк погодився видати нам кредит на цю суму. Причому під дуже поганий відсоток. Ми отримали кредит, але ми сплатимо його", – сказала вона.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  лідерка французького "Національного об’єднання" Марін Ле Пен та представники ультраправих партій з багатьох країн провели форум у Софії,  щоб обговорити формування єдиної коаліції для участі у виборах до Європарламенту 23-26 травня 2019 року. Окрім того, вони заявили, що вимагають зняти санкції з РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?