Неочікувано: Порошенко та Зеленський зібралися в гості до Макрона
Категорія
Політика
Дата публікації

Неочікувано: Порошенко та Зеленський зібралися в гості до Макрона

Неочікувано: Порошенко та Зеленський зібралися в гості до Макрона
Джерело:  online.ua

12 квітня кандидати у президенти Петро Порошенко і Володимир Зеленський планують зустрітися в Парижі з президентом Франції Еммануелем Макроном. Про це повідомив речник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв, передає ONLINE.UA.

"Мені відомо про те, що Зеленський поїде до Макрона. По дипломатичних каналах французи координувалися у цьому питанні з українською стороною", - сказав Медведєв.

Окрім того, він також озвучив позицію Порошенка з приводу бажання Зеленського провести міжнародну зустріч. Так, український глава вважає, що для Зеленського було б корисним вийти зі сфери шоу-бізнесу та трошки пірнути у світ реальної політики, в тому числі міжнародної, і почати набувати хоч якийсь досвід.

"Мені відомо про те, що Зеленський буде, здається, у п’ятницю у Парижі і дійсно матиме зустріч з Макроном. У той же день в Парижі має бути і Петро Порошенко і теж зустрічатиметься з Макроном", - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, український глава Петро Порошенко стверджує, що в разі обрання на другий термін буде інакше будувати комунікацію з народом та більше враховувати думку громадянського суспільства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?