Неочікувано: стало відомо, хто може долучитися до особистої зустрічі Путіна і Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Неочікувано: стало відомо, хто може долучитися до особистої зустрічі Путіна і Зеленського

Неочікувано: стало відомо, хто може долучитися до особистої зустрічі Путіна і Зеленського
Джерело:  interfax.com.ua

Заступник глави Офісу президента Кирил Тимошенко поділився із журналістами доволі неочікуваною інформацією. За його словами, в особистій зустрічі українського лідера Володимира Зеленського та очільника Кремля Володимира Путіна від української сторони можуть брати участь глава Міненерго Олексій Оржель і виконавчий директор "Нафтогазу" Юрій Вітренко.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Стосовно делегації, знаю, що є питання щодо газу і так далі. У складі делегації є пан Оржель і пан Вітренко. За потреби вони братимуть участь в обговоренні питань газу та інших питань, які їх стосуються", - розповів Тимошенко.

Нещодавно стало відомо, що двостороння зустріч президентів України та Росії у Парижі узгоджена та за планом відбудеться вже після заходів у "нормандському форматі" (Україна, Росія, Німеччина, Франція). Варто зазначити, що переговори у "нормандському форматі" стартують 9 грудня о 17.00 (за Києвом). За попередніми даними, зустріч має тривати 3 години, однак команда глави держави не хоче прогнозувати на скільки можуть затягнутися переговори. Наразі також відомо, що до російської делегації входять: голова Міненерго Росії Олександр Новак, помічники президента РФ Юрій Ушаков і Владислав Сурков.

Що цікаво, російське видання "РИА Новости" заявляє, що очільник "Газпрому" Олексій Міллер і міністр енергетики РФ Александр Новак також братимуть участь у зустрічі президента України Володимира Зеленського і президента РФ Володимира Путіна.

Як повідомляв ONLINE.UA, уже планується термінова зустріч очільника МЗС РФ Сергія Лаврова із лідером Білого дому Дональдом Трампом після Нормандії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?