Неочікувано: у Меркель вимагають якомого швидше передати канцлерство наступниці
Категорія
Політика
Дата публікації

Неочікувано: у Меркель вимагають якомого швидше передати канцлерство наступниці

Неочікувано: у Меркель вимагають якомого швидше передати канцлерство наступниці
Джерело:  online.ua

Лідер консервативного крила блоку ХДС/ХСС Werte Union Олександр Мім закликав канцлерку Німеччини Ангелу Меркель якомога швидше передати владу своїй наступниці, теперішній голові ХДС Аннегрет Крамп-Карренбауер, передає ONLINE.UA з посиланням на Passauer Neue Presse.

"Я припускаю, що СДПН покине коаліцію в паніці не пізніше, ніж після регіональних виборів у східних землях. ХДС повинен підготуватися до цього і активно проводити зміни в офісі канцлера", - сказав Міч.

Він наголосив, що зміна канцлера повинна відбутись якомога раніше.

"Було б краще для ХДС, якби пані Меркель впорядковано та якомога швидше передала владу Крамп-Карренбауер", - сказав Міч.

Політик вважає, що саме тоді б лідерка ХДС могла би з оновленим кабінетом ініціювати необхідні зміни у політиці Німеччини, зокрема, економічній та міграційній.

Варто зазначити, що Werte Union вже давно критикує Меркель через її міграційну та іншу політику. І хоча група є меншістю в ХДС, її заклик до канцлерки відійти від справ відображає зростання настроїв у партії, що Меркель має передати естафету влади краще "раніше, ніж пізніше".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меркель визнала провал переговорів з Путіним по Азову, зазначивши, що Росія категорично відмовилась на розширення місії ОБСЄ на Азовське море і Керченську протоку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?