Непередбачувана країна: в Естонії зробили грізну заяву про РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Непередбачувана країна: в Естонії зробили грізну заяву про РФ

Непередбачувана країна: в Естонії зробили грізну заяву про РФ

Президент Естонії Керсті Кальюлайд відзначилася новою жорсткою заявою на адресу РФ. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

За її словами, діалог з Москвою необхідний, але не коштом власних інтересів вільних країн.

"Я згодна з тим, що нам треба говорити одне з одним, особливо з Росією. З іншого боку, ми в жодному разі не повинні поступатися спільними принципами, в тому числі Мінськими домовленостями", - підкреслила Кальюлайд.

Естонська лідерка зазначила, що її країна дещо розчарувалася в агресивному сусіді. Після розпаду СРСР Росія повинна була вслід за іншими перетворитися на демократичну державу.

"Ми поділяємо загальну оцінку країн НАТО, що Росія - непередбачувана країна, вона напала на Україну і Грузію. Але ми, як НАТО, вжили заходів до того, щоб найближчі до Росії країни були тепер добре захищені", - додала Кальюлайд.

Як повідомляв ONLINE.UA, у січні Керсті Кальюлайд отримала від офіційної Москви подарунок до дня народження. Серед подарунків виявили пляшку шампанського з окупованого Криму, тож її відправили назад як провокацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?