Неповнолітня дівчина сплющила BMW об зупинку: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Неповнолітня дівчина сплющила BMW об зупинку: опубліковані фото

ДСНС України
Неповнолітня дівчина сплющила BMW об зупинку: опубліковані фото

У вівторок, 22 листопада, в селі Башмачка Дніпропетровської області 16-річна дівчина на BMW врізалася в зупинку, в результаті чого на авто впала залізобетонна плита.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС в Дніпропетровській області.
ДТП сталася у вівторок вранці на вулиці Центральна в селі Башмачка Солонянського району. Працівники ДСНС, прибувши на місце аварії, встановили, що дівчина-водій 2000 року народження, яка була за кермом автомобіля марки BMW, не впоралася з керуванням і врізалася в зупинку. В результаті цього на машину впала залізобетонна плита.
Читайте також: У Києві сталася жахлива смертельна ДТП: з'явилися фото і відео
Рятувальники за допомогою автомобіля ЗІЛ АЦ 40 і автокрана ЗІЛ-133 підняли залізобетонну плиту, постраждалу витягли з авто і передали працівникам швидкої медичної допомоги та направили до лікарні міста Дніпро.
Як повідомляв ONLINE.UA,  у вівторок увечері, 22 листопада, в Дарницькому районі Києва сталася страшна ДТП, в якій загинув шестикласник.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?