Неприємний сюрприз для Путіна: стало відомо про гучні наміри Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Неприємний сюрприз для Путіна: стало відомо про гучні наміри Трампа

Неприємний сюрприз для Путіна: стало відомо про гучні наміри Трампа
Джерело:  online.ua

Президент Європейської ради Дональд Туск заявив про те, що обраний президент США Дональд Трамп збереже санкції проти Росії до повного виконання з боку РФ Мінських домовленостей щодо конфлікту на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter прес-секретаря президента України Петра Порошенка Святослава Цеголка.
«Туск: я підняв питання України в розмові з Трампом. Санкції залишаються до виконання Росією Мінська», - написав Цеголко.

Читайте також: Якщо Трамп вирішить помиритися з Росією, Путін сильно програє — Reuters



При цьому в мережі вже почали жартувати з приводу відносин Трампа і президента РФ Володимира Путіна в контексті новини про санкції.


Як повідомляв ONLINE.UA, американський сенатор штату Меріленд Бен Кардін, який брав активну участь у розробці та проведенні через Конгрес ряду проукраїнських законів, заявив, що Сенат направить зовнішню політику новообраного президента США Дональда Трампа в напрямку протистояння Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?