Непристойна картинка від заступника Саакашвілі викликала скандал
Категорія
Україна
Дата публікації

Непристойна картинка від заступника Саакашвілі викликала скандал

Непристойна картинка від заступника Саакашвілі викликала скандал
Джерело:  online.ua

Виконуючий обов'язки заступника голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі Саша Боровик оприлюднив картинку з наругою над прапором України.


Картинка з'явилася в Facebook Боровика 8 квітня, але незабаром запис видалили, повідомляє ONLINE.UA.


На картинці зображені жіночі та чоловічі статеві органи на національному прапорі України, її супроводжував анонс протесту проти міської влади "Арт-революція проти лицеМерія".


"Я зробив репост не картинки, а самого поста цілої групи, яка виходить на площу перед мерією. Ця картинка не шокує мене більше, ніж лицемірство в одеській мерії. Акція називається лицеМеріе. Я не знаю, хто писав цю картину, не знаю, яка там підгрунтя, але завдання її - шокувати", - пояснив Саша Боровик.


За публічну наругу над державними символами України за статтею Кримінального кодексу передбачається покарання у вигляді штрафу до 50-ти неоподатковуваних мінімумів або арештом на строк до шести місяців або позбавленням волі на строк до трьох років.



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  Саша Боровик закликав президента України Петра Порошенка зупинити кампанію по дискредитації, яку почали представники Блоку Петра Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?