Несподіване фото: президент Єврокомісії виправдався за поцілунок з Трампом
Категорія
Світ
Дата публікації

Несподіване фото: президент Єврокомісії виправдався за поцілунок з Трампом

Несподіване фото: президент Єврокомісії виправдався за поцілунок з Трампом
Джерело:  ARD

Президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер виправдався за несподіване фото з американським главою Дональдом Трампом, на якому зображений їх поцілунок. Він заявив, що лише відповів взаємністю Трампу, передає ONLINE.UA з посиланням на ARD.

В інтерв'ю німецькому телеканалу, глава ЄК наголосив, що зазвичай стримано поводиться під час переговорів зі світовими лідерами. При цьому він запевнив, що ініціатива поцілунку виходила від Трампа, що стало великим сюрпризом для самого Юнкера.

У той же час голова Єврокомісії вважає, що фото його поцілунку з Трампом підтверджує результативність переговорів з американським президентом, з яким вирішувалися важливі питання щодо скасування мит США на товари з ЄС.

"На подив, і це незвичайне для мене поведінка, ініціатива виходила не від мене. Також я не знав, що в Овальному кабінеті присутній фотограф. Це фото стало для мене сюрпризом, але воно передає атмосферу моменту. І це фото оприлюднив Трамп, не я", - підсумував Юнкер.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Юнкер публічно обізвав Дональда Трампа під час останніх переговорів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?