Несподівані причини зайвої ваги
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Несподівані причини зайвої ваги

Несподівані причини зайвої ваги
Джерело:  Ортодокс

Чим більше вік, тим більше людині доводиться прикладати зусиль для того, щоб залишатися у формі. Вченим вдалося вивести п'ять головних причин розвитку ожиріння, передає  Ортодокс.


Однією з перших причин вважаються лікарські препарати, які супроводжують сучасну людину практично день у день на кожному кроці. Це можуть бути і вітаміни, і, як не дивно, засоби, призначені для зниження ваги.


Іншою важливою причиною стали хімічні речовини і препарати, також популярні в сучасному світі. Їх використовують для прикорму сільськогосподарських тварин, які після вживає людина разом з молоком, яйцями і м'ясом тварин.


Наступною причиною ожиріння, на думку вчених, стала зміна мікрофлори кишечника сучасної людини, що впливає на засвоюваність і відкладання зайвого жиру в організмі людини, незважаючи навіть на суворі дієти і регулярні фізичні вправи.


Не менш важливим також вчені вважають брак води в людському організмі, яка впливає на метаболізм і засвоюваність корисних речовин.


І, звичайно ж, часте вживання шкідливої, калорійної їжі, рекламованої по телевізору, в інтернеті, в кафе і супермаркетах, куди людина приходить практично кожен день.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?