Несподівані втрати: в зоні ООС помер правоохоронець
Категорія
Україна
Дата публікації

Несподівані втрати: в зоні ООС помер правоохоронець

Несподівані втрати: в зоні ООС помер правоохоронець
Джерело:  online.ua

В зоні проведення Операції Об'єднаних сил помер поліцейський. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Міністерства внутрішніх справ України.

За офіційними даними, 47-річний майор Володимир Стецюк служив на блокпосту "Лисичанськ-Гірське". Він почав кар'єру у правоохоронних органах у званні сержанта поліції.

"Останніх півтора року ніс службу в складі роти патрульної поліції особливого призначення "Тернопіль". Разом з побратимами неодноразово виконував бойові завдання на сході держави, де завжди проявляв мужність, стійкість та професіоналізм", - зазначили в МВС.

Пресслужба додала, що колеги запам'ятали Стецюка як позитивну людину, яка підтримувала товаришів по службі.

Як повідомляв ONLINE.UA, представники Нацполіції та Нацгвардії наразі ведуть посилену службу в окремих районах Луганської області. Це прямо пов'язано з процесом дзеркального розведення військ під Золотим-4.

У населеному пункті встановили мобільні блокпості, які працюють цілодобово. Окрім того, пішоходні підрозділи правоохоронців і силовиків відстежують ситуацію вулицями, інформуючи відповідний оперативний штаб

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?