Несподівано пішов з життя молодий голлівудський актор
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Несподівано пішов з життя молодий голлівудський актор

Несподівано пішов з життя молодий голлівудський актор
Джерело:  online.ua

Голлівуд та увесь світ шокувала новина про неочікувану смерть молодого актора -  у віці 27 років пішов з життя перспективний актор, музикант і модель Гаррі Гейнс. На жаль, поки достеменно не відомо, що стало причиною смерті зірки серіалу "Американська історія жахів", передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що інформацію про втрату вже підтвердила мама хлопця - Джейн Бедлер. На своїй сторінці в соціальній мережі вона написала, що Гаррі Гейнс помер 7 січня. Причини смерті 27-річного сина вона вирішила не називати, однак зазначила, що хлопець страждав від психічних розладів та залежності.

"7 січня мій прекрасний син помер. Йому було 27 років, і весь світ був біля його ніг. На жаль, він боровся з психічним розладом і залежністю. Я буду сумувати за тобою, Гаррі, кожен день свого життя", – написала вона.

Наразі відомо, що прощання з актором пройде у Лос-Анджелесі 12 січня. За словами мами Гаррі Гейнса, церемонія буде відкритою, тому всі шанувальники зможуть попрощатися з їхнім кумиром.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в американському Лас-Вегасі виставили на продаж "місце вбивства" всесвітньо відомого репера Тупака Шакура.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?