Netflix анонсував прем'єри на 2021 рік — нові фільми будуть виходити щотижня
Категорія
Культура
Дата публікації

Netflix анонсував прем'єри на 2021 рік — нові фільми будуть виходити щотижня

Netflix анонсував прем'єри на 2021 рік — нові фільми будуть виходити щотижня
Джерело:  online.ua

Поки весь світ закритий на карантин, стрімінговие платформи користуються моментом, щоб завоювати популярність у глядачів. Зокрема, Netflix підготував глядачам неймовірний сюрприз і вирішив випускати нові фільми щотижня. Майбутні прем'єри і новинки компанія показала в видовищному тізері з інтригуючими кадрами з найочікуваніших фільмів, що вийдуть в 2021 році і яких з нетерпінням чекають кіномани з усього світу. До речі, тизер новинок Netflix 2021 року представили зірки першої величини Леонардо Ді Капріо, Дженніфер Лоуренс, Дуейн Джонсон, Сандра Буллок, Райан Рейнольдс, Ідріс Ельба, Дуейн Джонсон, Меріл Стріп, Галь Гадот, Наомі Уоттс, Джейк Джилленхол і багато інших, які зіграють головні ролі в нових картинах. ONLINE.UA публікує список найбільш очікуваних нових фільмів Netflix 2021 року.

В 2021 році Netflix обіцяє випустити десятки нових супергеройських екшнів, вестернів, трилерів, романтичних мелодрам, бойовиків, комедій за участю кращих світових кінозірок світу і режисерів. У список найбільш очікуваних прем'єр увійшли:

  • "Не дивися вгору" з Леонардо Ді Капріо і Дженніфер Лоуренс

  • "Червоне повідомлення" з Дуейном Джонсоном

  • "Армія мерців" Зака Снайдера

  • фільми жахів "Вулиця страху" і "Хто всередині вашого будинку"

  • екранізація бестселерів "Жінка в вікні" і "Останній лист від улюбленого"

  • спортивна драма "Побита"

  • мюзикл "Тік, тік ... Бум!" з Ендрю Харфілдом

  • комедійний бойовик "Громова сила"

  • романтична комедія "Будка поцілунків 3"

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Netflix планує вперше зняти фільм в Україні. Згідно з попередніми даними, комедійний бойовик вийде в прокат під назвою The Last Mercenary ( "Останній найманець"). Стрічка розповість глядачам про політичні інтриги на державному рівні і курйози, які відбуваються в гонитві за владою. Відомо, що в проекті візьмуть участь актор Жан-Клод Ван Дамм і французький комік Албан Іванов. Зірка Голлівуду зіграє колишнього агента спецслужб, який змушений приїхати до Франції, оскільки його сина звинувачують у торгівлі зброєю і наркотиками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?