Netflix планує зняти серіал зі Еліною Світоліною та її чоловіком Монфісом
Категорія
Культура
Дата публікації

Netflix планує зняти серіал зі Еліною Світоліною та її чоловіком Монфісом

Netflix планує зняти серіал зі Еліною Світоліною та її чоловіком Монфісом
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома тенісистка та перша ракетка України Еліна Світоліна неочікувано для всіх зізналася, що їй та її чоловіку Гаелю Монфісу надійшла пропозиція про зйомки у новому документальному серіалі про теніс від Netflix.

Джерело: btu.org.ua

Netflix хоче зняти серіал зі Світоліною та Монфісом

За словами української тенісистки, компанія буде проводити активні зйомки - з цією метою уже обрали гравців, яких та хотіла підписати.

Нам із Гаелем теж надійшла пропозиція, ми поки що думаємо. Подивимося, які в них ідеї, як це все відбуватиметься. Поки що в роздумах, – розповіла 17-та ракетка світу.

Гаель Монфіс та Еліна Світоліна (фото - instagram.com)

Що відомо про документальний серіал Netflix про теніс

Декілька днів тому Netflix офіційно підтвердив, що задля зйомок компанія об'єдналася з чотирма турнірами Grand Slam, а також організаціями чоловічого та жіночого тенісу ATP та WTA, починаючи з сезону 2022 року на Відкритому чемпіонаті Австралії з тенісу.

За попередніми даними, зйомки серіалу планують проводити протягом усього сезону. Творцям нададуть доступ до роздягальні та закулісся великого тенісу.

Серіал пропонує нефільтрований погляд на життя всередині змагального спорту професійного тенісу з погляду гравців та їхніх команд, так само як і серіал про Формулу-1 "Драйв виживання" і нещодавно анонсований проєкт, присвячений гольфу, – наголошує пресслужба компанії.

Що відомо про першу ракетку України Еліну Світоліну

Українська тенісистка народилася в Одесі, наразі вважається найуспішнішою спортсменкою в історії українського тенісу. Встановила чимало рекордів не лише серед жінок, але й серед чоловіків. Зокрема, вона єдина з українських тенісистів зуміла потрапити у трійку світового рейтингу найуспішніших спортсменів цієї галузі, єдина перемагала в підсумковому чемпіонаті року, єдина серед жінок досягала півфіналів турнірів Великого шлему в одиночному розряді тощо.

Характеризуючи стиль гри Світоліної, чимало експертів відзначають її, як доволі агресивного гравця задньої лінії. В неї відпрацьований точний і водночас сильний удар на бігу, крім того, удари з обох боків зазвичай дуже глибокі — під задню лінію супротивниці.

Що стосується її недоліків, то серед них – доволі слабка подача, особливо друга. У порівнянні з задньою лінією, на сітці її показники значно менш результативні. Світоліна вміє використовувати укорочені удари, хоча робить це нечасто.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?