Netflix зняв серіал про жахливі вбивства під Копенгагеном — трейлер вразив мережу
Категорія
Культура
Дата публікації

Netflix зняв серіал про жахливі вбивства під Копенгагеном — трейлер вразив мережу

Netflix зняв серіал про жахливі вбивства під Копенгагеном — трейлер вразив мережу
Джерело:  online.ua

За сюжетом серіалу Каштановий чоловік, який розгортається в передмісті Копенгагена, поліція розслідує серію вбивств, які об'єднує дивна обставина. На місці кожного зі злочинів маніяк залишає іграшкових каштанових чоловічків з плодів дерева і сірників.

Джерело: You-Tube канал Netflix

У зав'язці сюжету на дитячому майданчику знаходять вбитою жінку, у якої відсутня рука. Розслідувати вбивство, яке згодом виявиться лише одним з цілої низки, береться талановита детектив Найя Тулін разом з напарником Марком Хесом.

Через деякий час поліцейські встановлюють певний зв'язок між знайденими ними на місці скоєння вбивства доказами і зниклою роком раніше дівчинкою, дочкою місцевого політика.

"Дослідивши ці фігурки, криміналісти прийшли до шокуючого висновку: на каштанових чоловічках залишені відбитки пальців маленької дочки відомої жінки-політика. Але дівчинка зникла і ймовірно вбита рік тому, а людина, яка зізналася в цьому злочині, вже сидить у в'язниці» - йдеться в описі до роману Сорена Свейструп, на якому і ґрунтується сюжет серіалу.

Трейлер нового кримінального серіалу Netflix вже доступний на YouTube-каналі сервісу. Користувачі мережі в захваті від нього. Очікують, що серіал буде неймовірним та не розчарує їх.

У головних ролях зіграли: Даніца Чурчіч, Міккель Бое Фельсгор, Ібен Дорнер. Варто також відзначити, що раніше письменник, по роману якого написан сюжет до серіалу, відповідав за сценарій до «Вбивства» і фільму «Сніговик».

На платформі Netflix серіал з'явиться 29 вересня 2021 року.

Інші прем'єри на Netflix

Нагадаємо, американська компанія Netflix нарешті опублікувала довгоочікуваний тизер фінальної частини серіалу "Паперовий будинок" (Casa de Papel), в якому кіномани побачили дуже схвильованого професора, прикутого ланцюгом.

Крім того, в новині про дату виходу п'ятого сезону "Паперового будинку" Netflix опублікував уповільнений тизер з підписом: "Це більше, ніж пограбування, це війна".

Серіал про відомих диктаторів

Також нещодавно стало відомо, що стрімінгова платформа презентувала документальний серіал про відомих диктаторів.

"Тирани підтверджують своїм прикладом, щоб тримати кермо влади в залізному кулаці, амбітний лідер повинен знати, як знайти абсолютну владу", - йдеться в описі фільму.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?