Невгамовний Лоза після колег по цеху розкритикував США
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Невгамовний Лоза після колег по цеху розкритикував США

Невгамовний Лоза після колег по цеху розкритикував США
Джерело:  Yep

Російський співак  Юрій Лоза, який нещодавно критикував соліста групи "Ленінград" Сергія Шнурова, висловив свою позицію щодо США.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Лози виданню  Yep.


На думку співака, не може йти мови про російську мілітаризацію, коли РФ просто захищається від Америки, яка "оточила нас своїми військовими базами, лізе в кожну дірку, куди тільки можна і не можна".


"Америка розпалила купу різних конфліктів, практично підірвала Близький Схід. І ми зараз говоримо про російську мілітаризацію? Так ми захищаємося!", - заявив Лоза.


"Єдине, що ми можемо зараз зробити - це пояснити американцям, що краще до нас не потикатися - тільки й усього. У нас немає якоїсь там агресивної мілітаристської доктрини. У нас є одна доктрина - хлопці, дайте нам жити спокійно. Тільки подивіться на карту, і вам відразу все стане зрозуміло", - заявив співак.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Юрій Лоза також критикував співачку Земфіру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?