Невідомі патріоти в Луганську підірвали пам'ятний знак фанатів ЛНР: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Невідомі патріоти в Луганську підірвали пам'ятний знак фанатів ЛНР: з'явилися фото

Невідомі патріоти в Луганську підірвали пам'ятний знак фанатів ЛНР: з'явилися фото
Джерело:  nashagazeta.net

У Луганську в ніч на 11 листопада невідомі підірвали пам'ятний знак "Зірка Перемоги", який фанати ЛНР вважають одним зі своїх символів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Нашу газету".
Знак був встановлений на естакаді біля залізничного вокзалу міста Луганська. Вибухом пошкоджено підніжжя пам'ятного знака.
"Вибухові речовини, найімовірніше, були закладені з боку залізничного вокзалу. Через вибух пошкоджена металева труба і в ній утворилася діра діаметром 70-80 сантиметрів. Біля місця події були залізні прути і дерев'яні дошки, грудки землі розкидало вибухом на 10-15 метрів", - йдеться в повідомленні.
Пам'ятний знак "Зірка перемоги" був встановлений 14 травня 2016 року учасниками мотоклубу "Нічні вовки" відділення "Донбас" спільно з адміністрацією міста Луганська.
У мережі сміються.
"Терористи всюди. Треба закривати кордон. Нічого на них не діє. Спокійно катаються по порожньому місту і ніхто їх не може зловити", - написав луганський блогер Савелій Вассерман в соцмережі.
Він також уточнив, що "очевидці з будинку по вулиці Коцюбинського стверджують, що чули сильний вибух, після чого спостерігали машину, що від'їжджала від місця події". Номерні знаки і марку автомобіля розгледіти свідкам не вдалося.





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українські хакери зламали ряд камер відеоспостереження в окупованому Криму і включили в деяких будівлях трансляцію Гімну України.











Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?