Невідомі побили українського журналіста: з'явилося фото
Категорія
Події
Дата публікації

Невідомі побили українського журналіста: з'явилося фото

Невідомі побили українського журналіста: з'явилося фото

Вранці у вівторок, 24 травня, в Запоріжжі невідомі в масках побили журналіста Громадського ТБ Анатолія Остапенка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста, який опублікував фото з наслідками побиття.
"Біля будинку троє невідомих в масках вибігли з машини з заклеєними номерами, повалили на землю і побили. Нічого не забрали, хоча з собою були з сумка з ноутом і гаманець", - написав Остапенко.


У коментарях журналіст зазначив, що з ним все в порядку, нічого не зламали, наслідки нападу - забої та гематоми.
Журналіст Громадського ТБ Сергій Гришин, коментуючи напад на його колегу, написав у себе в Facebook:
"Останнє розслідування стосувалося нерухомості нового глави Запорізької ОДА Бриля. Пару тижнів тому їздили з Толиком знімати мисливські угіддя Бриля в київській області. І ось півтори години тому троє людей напали на Толика. Побили, нічого не забрали і нічого не сказали".
Ще один журналіст Максим Щербина вважає, що напад на Остапенка пов'язаний з його професійною діяльністю:
"У Запоріжжі годину тому під під'їздом невідомі в масках напали на Анатолія Остапенка - журналіста Громадського ТБ Запоріжжя. Просто і мовчки били. Сумку з камерою і ноутбуком не чіпали. Пов'язано це з професійною діяльністю Анатолія? Звичайно ж, ні. Це ніяк не пов'язано з розслідуваннями, які робить Толик. У цій країні взагалі причинно-наслідкові зв'язки скасовані".
Журналістка Христина Бондаренко обурена тим, що трапилося з її колегою:
"Просто підійшли і побили. Анатолій Остапенко займався розслідуванням щодо одного з високопосадовців Запоріжжя. Якщо чесно, давно такого не пам'ятаю. Це вже зовсім почали виродки піднімати голови. Мабуть, відчули, що можна".
Журналіст Громадське ТБ.Запоріжжя Тарас Білка додав, що нападникам не вдасться залякати журналістів і вони доведуть розслідування до кінця:
"Коли виродки починають застосовувати підхід часів 90-х, це означає, що ці виродки згнили зсередини і вони бояться своєї гнилі. Сьогодні побили журналіста Громадське ТБ Запоріжжя. Підрізала машина без номерів. Люди в масках (в масках Б ** дь!!!вранці!!!) побили Анатолія Остапенка. Толик готує серйозні розслідування. Ми їх доведемо до кінця. PS. Про всяк випадок - залякати нас не вийде, тварі боягузливі. Маски свої собі в ж ** у запхайте".
Раніше повідомлялося, що сайт центру "Миротворець", який нещодавно відновив свою роботу, опублікував черговий список іноземних журналістів, акредитованих в так званій ДНР, в новому переліку - 293 прізвища.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?