Невідомі жорстоко побили заступника мера Києва
Категорія
Події
Дата публікації

Невідомі жорстоко побили заступника мера Києва

Невідомі жорстоко побили заступника мера Києва
Джерело:  censor.net.ua

Вчора ввечері у Києві невідомі побили заступника Віталія Кличка – Володимира Слончака. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Цензор.НЕТ ».

Як стало відомо, напад стався о 23:30 в під'їзді будинку №16-в по вул. Митрополита Липківського, де проживає Слончак.

Медики діагностували у заступника голови КМДА закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забої голови.

Володимир Слончак був призначений заступником Віталія Кличка у листопаді минулого року. Сферою його роботи є питання комунальної власності, екології та природних ресурсів, а також напрямок правової політики.

У столичній мерії Слончак працює з березня 2005 року, починаючи з посади головного спеціаліста до начальника управління правового забезпечення діяльності КМДА (з 2016 року). Також він представляє територіальну громаду Києва в наглядовій раді ВАТ «Київміськбуд», займаючи посаду голови наглядової ради.

Напад на Слончака відбувся не вперше. У 2017 році під час повернення додому його автомобіль був заблокований, після чого цього зловмисники нанесли чиновнику кілька ножових поранень.

Нагадаємо, що вчора вночі невідомі спалили будинок колишньої голови Національного банку Валерії Гонтаревої.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?