Невже це Маша: Єфросініна налякала фанатів новими світлинами
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Невже це Маша: Єфросініна налякала фанатів новими світлинами

Невже це Маша: Єфросініна налякала фанатів новими світлинами
Джерело:  online.ua

Відома українська ведуча і блогерка Маша Єфросиніна налякала фанатів світлинами з другим підборіддям у доволі незвичному образі. Знімки були опубліковані на сторінці зірки в Instagram, передає ONLINE.UA.

На нових фото українська зірка позує в кофтині з трояндами і стразами та червоному прозорому картузику.

Волосся Маша зібрала в пучок, який закріпила об'ємною вельветовою резинкою. Образ ведуча доповнила масивними сережками і яскраво-синіми тінями, нанесеними товстим шаром. Окрім того, ведуча вибрала таку позицію голови, що у неї з'явилося друге підборіддя.

У коментарі зірка написала, що вона "в очікуванні Ukrainian Fashion Week". Цілком можливо, що подібний образ Єфросиніна вибрала, щоб висміяти сучасні тенденції моди.

Фанати української зірки оцінили її жарт. Одна з користувачок пожартувала, запитавши: "А як же нарощені вії 5d?".

"Невже це Маша?; таку картину найчастіше можна побачити в "АТБ" на касі; Маша, ви не втомлюєтеся нас дивувати своїми ідеями; сміх крізь сльози; вам личить - це правда", - пишуть користувачі мережі в коментарях до фото.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Маша Єфросиніна поділилася з шанувальниками своїми п’ятничними фантазіями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?