Невже вагітна?: нове фото Насті Каменських спровокувало суперечки в мережі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Невже вагітна?: нове фото Насті Каменських спровокувало суперечки в мережі

Невже вагітна?: нове фото Насті Каменських спровокувало суперечки в мережі
Джерело:  online.ua

Українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно вийшла заміж за репера Потапа, заінтригувала фанатів новим фото. На знімку, який з'явився на сторінці зірки в Instagram, вона відображена під час процедури чищення зубів, передає ONLINE.UA.

На світлині красуня позує у ванній кімнаті в м'якій білій спідній білизні і з зубною щіткою біля губ. Селфі зірка зробила в дзеркалі. Шанувальники співачки влаштували бурхливе обговорення в коментарях під фото.

Одні написали, що Каменських неправильно робить селфі, інші - що нікому не цікаво, як зірка чистить зуби. Треті відзначили, що на пальці співачки немає обручки, а четверті припустили, що зірка публікує старі фото тому, що вона вагітна.

"А де обручка? Це, напевно, старе фото?"; трошки поповнішала - невже вагітна?; у Насті прекрасна фігура; це ж старе фото - ти без обручки; коли можна буде побачити Настю в одязі?; нікого не слухай - ти ідеальна; видно,що вагітна", - пишуть фанати в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Настя Каменських викликала фурор відвертим вбранням на фестивалі в Юрмалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?