New York Times опублікував карту, на якій окупований Крим позначили як Росію
Категорія
Світ
Дата публікації

New York Times опублікував карту, на якій окупований Крим позначили як Росію

New York Times опублікував карту, на якій окупований Крим позначили як Росію
Джерело:  online.ua

Американська газета The New York Times опублікував карту, на якій анексований Крим зобразили одним кольором з Російською Федерацією, та позначили як "спірну територію".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter чемпіону світу з шахів, російського опозиційного діяча Гаррі Каспарова.

Видання розмістило карту в якості ілюстрації до статті "Путінський міст до Криму може бути більше символом, ніж трафіком", в якій повідомляється про будівництво Керченського моста.

"Ця карта в NY Times показує Крим тим же кольором, що і Росію, як "спірну територію". Так, територіальні претензії Путіну, це загарбництво! .. Крим - це Україна. Затямте це", - висловив обурення Каспаров.

Читайте також: Росія заявила про створення в Криму самодостатнього угруповання військ

У статті газети повідомляється, що міст має з'єднати Крим з "материковою Росією", що також є натяком на те, що окупований півострів є частиною РФ.

Крім того, в статті зазначається, що деякі жителі Криму вважають, ніби міст є найвідчутнішою ознакою того, що РФ покращує їх долю.

Як повідомляв ONLINE.UA, російська телеведуча Ксенія Собчак, яка раніше заявляла про намір балотуватися в 2018 році на пост президента РФ, підтримує американські санкції проти країни-агресора.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?