Неймовірна красуня: донька Стіва Джобса підкорила мережу новими світлинами
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Неймовірна красуня: донька Стіва Джобса підкорила мережу новими світлинами

Неймовірна красуня: донька Стіва Джобса підкорила мережу новими світлинами
Джерело:  online.ua

Наймолодша донька легендарного винахідника та засновника корпорації Apple Стіва Джобса, Ів Джобс, стала однією з героїнь святкової рекламної кампанії відомого косметичного бренду Glossier. Новими яскравими світлинами красуня поділилася зі своїми підписниками на офіціційній сторінці в Інстаграм. 22-річна модель позувала перед камерою у ванні з патчами під очима, фарбуючи губи блиском згаданої марки. Варто звернути увагу на те, що Ів Джобс вперше з'явилася у кампейні такого відомого бренду косметики, як Glossier, однак підписники дівчини зізнаються, що зі своєю роботою вона впоралася ідеально, передає ONLINE.UA.

Фотосесія для різдвяної рекламної кампанії продукції б’юті-бренду Glossier стала першою серйозною модельною роботою для Ів Джобс. Дівчина позувала у ванній з піною: на світлинах красуня тримає келих та блиск для губ Glossier. Її образ доповнили чорні патчі під очима та кілька золотих прикрас. Свої нові фото, які Ів Джобс опублікувала на своїй інстаграм-сторінці, вона прокоментувала доволі лаконічно:

"Велике спасибі Емілі Уайсс. Та всім в Glossier! Подивіться колекцію", — зазначається в повідомленні доньки Стіва Джобса.

Нагадаємо, що Емілі Уайсс – це генеральна директорка Glossier.

Наразі відомо, що у святковій рекламній кампанії косметичного бренду також знялись акторка серіалу "Ейфорія" Сідні Свіні, а також дрег-діва Наомі Смоллс.

Однак користувачі мережі не приховують, що фото Ів Джобс їх вразили найбільше: вони вже засипали модель сотнями коментарів та лайків.

"Неймовірна красуня! Я закохався з першого погляду; ніколи б не повірив, що це донька Стіва Джобса. Вона виглядає як богиня; дуже схожа на батька, хоча також багато чого дісталося й від мами; Стів, гадаю, пишається, що в нього виросла така донька, коли дивиться на неї з хмарин в раю; жаль, що Ів не продовжує справу батьку, адже моделей і так вистачає... Хто буде розумним, якщо всі красиві?; краса врятує світ, нікого не слухайте, Ів", – коментують фото моделі користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  фанати сперечаються через нове відео Тіни Кароль  без макіяжу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?