"Неймовірна красуня": в США обговорюють нову прессекретарку Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

"Неймовірна красуня": в США обговорюють нову прессекретарку Трампа

"Неймовірна красуня": в США обговорюють нову прессекретарку Трампа
Джерело:  online.ua

Новою речницею Білого дому стане Стефані Грішем, яка замінить на цій посаді Сару Сандерс. Про це повідомила перша леді США Меланія Трамп, передає ONLINE.UA.

"Я рада повідомити, що Стефані Грішем стане новою прессекретаркою і директоркою з комунікацій Білого дому. Вона з нами з 2015 року - я і президент не можемо уявити собі кращої людини, яка могла би служити адміністрації та нашій країні", - написала Меланія Трамп у Twitter.

Варто зазначити, що Грішем є офіційною представницею Меланії Трамп. З 1 липня вона розпочне виконання своїх нових обов’язків.

Як відомо, колишня речниця Сара Сандерс була однією з останніх членів команди Білого дому Трампа, які працювали з президентом від початку його каденції. Вона була другим прессекретарем Трампа і працювала на посаді з літа 2017 року.

"Вона заслужила репутацію сильного захисника свого боса, рідко відходячи у своїх коментарях від офіційної лінії Білого дому. В останні місяці Сандерс відмовлялася проводити офіційні брифінги, чим і спровокувала жорстку критику з боку журналістів", - йдеться в повідомленні.

Користувачі мережі схвально оцінили вибір Білого дому.

"Стефані - неймовірна красуня та професіоналка! успіхів їй; ще красивіша, ніж Меланія; люблю її голос; чарівна жінка; не знаю, як вона буде працювати з Трампом - це просто жах; бажаємо їй терпіння", - коментують нове призначення люди.

Стефані Грішем

Як повідомляв ONLINE.UА, нещодавно Дональд Трамп офіційно оголосив про початок передвиборчої кампанії на президентських перегонах 2020 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?