"Неймовірна красуня": як зараз виглядає донька легендарної Моніки Беллуччі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Неймовірна красуня": як зараз виглядає донька легендарної Моніки Беллуччі

"Неймовірна красуня": як зараз виглядає донька легендарної Моніки Беллуччі
Джерело:  online.ua

Старша донька легендарної моделі Моніки Беллуччі та актора Венсана Касселя, 14 річна Діва Касель, знялася в чуттєвій фотосесії люксово бренду. В мережу потрапили фото зі зйомок дівчини для нової колекції Dolce & Gabbana, передає ONLINE.UA.

На фото юна красуня постала у світлій сукні та з розпущеним волоссям. Поруч з нею працювала велика команда, а за кадром підтримувала 54-річна Моніка Беллуччі. Декораціями для фотосесії послужили жовтий пікап та багато живих яскравих квітів.

"Яка ж вона красива; дуже схожа на матусю; було б чудово, якби вона також стала моделлю та акторкою; ніжна та чарівна; вона стане справжнім секс-символом", - пишуть користувачі мережі в коментарях до фото.

Як повідомляв  ONLINE.UA,  головна красуня італійського кінематографу Моніка Беллуччі вперше потрапила в об’єктиви папараці зі своїм новим бойфрендом, який є молодшим за неї на 18 років.  Фото за лічені години стало хітом мережі, адже відома акторка доволі довго не афішувала своє особисте життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?