Незадоволені бойовики ЛНР "опустили" російських офіцерів
Категорія
Події
Дата публікації

Незадоволені бойовики ЛНР "опустили" російських офіцерів

Незадоволені бойовики ЛНР "опустили" російських офіцерів

У Луганській області бойовики ЛНР збунтувалися проти їх використання в інженерних і господарських роботах і кинули у вигрібну яму двох російських офіцерів, які намагалися їх заспокоїти.
Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони України, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу відомства.
«Встановлення режиму відносної тиші змушує командування російських окупаційних військ залучати особовий склад переважно до інженерних і господарських робіт, що в умовах початку дощів і різкого похолодання, при хронічних проблемах забезпечення найнеобхіднішим, стало причиною чергового масового звільнення бойовиків», - повідомили розвідники.
Як приклад вони розповіли, що 23 бойовики з підрозділу, розташованого в Новосвітлівці, на Луганщині, відмовилися проводити роботи з переоснащення позицій і написали рапорти на звільнення.
«Спроба представників командування бригади, начальника відділу комплектації, майора ЗС РФ Богакова Олексія Олександровича і начальника фінансово-економічної служби майора ЗС РФ Фролова Андрія Олександровича, заспокоїти "бунтарів" і змусити залишитися на службі, в тому числі під загрозою невиплати частини грошового забезпечення, закінчилися тим, що їх кинули до вигрібної ями», - розповіли в ГУР.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стали відомі подробиці створення росіянами на Донбасі особливого батальйону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?