Незаймана жінка змогла народити дитину
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Незаймана жінка змогла народити дитину

Незаймана жінка змогла народити дитину
Джерело:  online.ua

30-річна заміжня жінка, мешканка індійського міста Ахмеднагар Реваті Бордавекар народила дитину, незважаючи на те, що вона ніколи не займалася сексом. У неї рідкісне захворювання, що викликає спазми піхви при будь-якому дотику, передає ONLINE.UA з посиланням на The Sun.

Жінка дізналася про свою проблему в 22 роки, коли вперше намагалася використати тампон, проте їй не вдалося це зробити.

"Пізніше вона дійшла висновку, що у неї вагінізм – патологія, при якій неможливе будь-яке вагінальне проникнення. Саме тому Реваті досі залишається незайманою. Але це не завадило жінці завагітніти і народити дівчинку на ім'я Єва. Це стало можливим завдяки екстракорпоральному заплідненню", - сказано в повідомленні.

Незважаючи на хворобу, жінка вирішила обійтися без кесаревого розтину. Після пологів Реваті сподівається, що зможе займатися повноцінним сексом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 88-річний кардинал Теодор МакКарік позбувся членства в Колегії кардиналів Ватикану через гучний секс-скандал. Папа Римський Франциск відправив його у відставку і доручив "присвятити своє життя молитвам і покаяння" за сексуальне насильство над дітьми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?