Нездари і майстри показухи: житель окупованого Луганська посварив "чиновників ЛНР"
Категорія
Події
Дата публікації

Нездари і майстри показухи: житель окупованого Луганська посварив "чиновників ЛНР"

Нездари і майстри показухи: житель окупованого Луганська посварив "чиновників ЛНР"
Джерело:  online.ua

Український активіст і житель окупованого Луганська

 називає працівників так званих "міністерств ЛНР" майстрами показухи і нездарами.


Про це він пише в своєму "блокадного щоденнику" за 2014 рік, який є в розпорядженні ONLINE.UA.


"17 вересня. Бачив на зупинці громадського транспорту одну з працівниць лнрівськіх "міністерств". Стара баба, років 50-55, яка молодиться, зі спитим землистим обличчям і мішками під очима. До коротенької сукенці пришпилений бейдж, який вказує на її приналежність до "нової влади". Вони взагалі фанати всіляких бейджів і наклейок. Майстри показухи. Світло теж дали в тих районах, де це буде виглядати масштабно. Приватний сектор, двоповерхові будиночки, центр міста. А на багатоповерхівки електроенергії не вистачає. Тому висотні будинки досі стоять без світла", - зазначає житель Луганська.


Він також розповів, що майже всі фахівці виїхали з окупованого міста, а бойовики ЛНР набирають кадри по оголошеннях.


"Біля Жовтневого РВВС суєта. Набрана нова "міліція", і там вона вершить свої справи. Також повсюдно потрібні співробітники, як в "органи правопорядку ЛНР", так і в медичні установи. Фахівці роз'їхалися, працювати нікому. За оголошенням набирають навіть на роботу слідчих-криміналістів, з попереднім коротким курсом навчання. Можна собі тільки уявити, що це будуть за працівники. Такі ж "фахівці" будуть працювати в медицині й системі освіти, а це вже найстрашніше! Чому зможуть навчити такі нездари?", - пише луганчанин.


Більше читайте

в матеріалі ONLINE.UA: На обличчя ЛНРівців без здригання дивитися неможливо: блокадний щоденник жителя Луганська

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?