Ні, тільки не це: Настя Каменських здивувала фанатів зміною іміджу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ні, тільки не це: Настя Каменських здивувала фанатів зміною іміджу

Ні, тільки не це: Настя Каменських здивувала фанатів зміною іміджу
Джерело:  online.ua

Головна зірка української поп-сцени Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, щоденно тішить своїх фанатів яскравими світлинами та цікавими корисними відео. Однак цього разу сюрприз від талановитої артистки здивував більшість її аудиторії, оскільки красуня вирішила кардинально змінити імідж. Настя постала перед камерою зі стрижкою каре та чубчиком. Співачка опублікувала новий допис на особистій сторінці в Інстаграмі та продемонструвала багатомільйонній аудиторії підписників свій новий образ, передає ONLINE.UA.

У новому відео Каменських постала перед камерою у білосніжному костюмі, який складався з спортивних штанів і вкороченої кофти. На обличчі красуня зробила бездоганний макіяж: повіки нафарбувала світлими тінями і додала чорні стрілки, а на губи нанесла помаду ніжно-рожевого кольору. У манікюрі виконавиця надала перевагу темним кольорам. Однак, неважко здогадатися, що найбільше увагу користувачів мережі привернула зачіска артистки. Для зйомки ролику Настя вирішила приміряти неординарну перуку – співачка показала, як би вона виглядала зі стрижкою каре.

Варто зазначити, що не всі фанати артистки зрозуміли, що це просто перука. Чимало шанувальників заявили, що розчаровані, оскільки Каменських підстригла своє красиве та довге волосся.

"Ні, тільки не це! Тільки не твоє шикарне волосся! Я надіюся, що це просто перука; Настя, дуже класно з такою зачіскою; тепер ти виглядаєш на 20 років - дуже прикольна ідея; дуже красива! тобі личить будь-який образ; Настю, ти завжди шикарна! Нікого не слухай! Ми любимо тебе за творчість та талант, а не за довжину волосся чи фігуру; цікаво, як на такий сюрприз відреагував Потап; як мені подобається ця зачіска; ти неймовірна, але, прошу, не потрібно підстригати волосся", – коментують відео фанати співачки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Настя Каменських 7 листопада представила довгоочікуваний кліп на нову пісню Vibe.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?