Нічна атака Росії на Київ — є жертви та руйнування
Категорія
Україна
Дата публікації

Нічна атака Росії на Київ — є жертви та руйнування

Нічна атака Росії на Київ — є жертви та руйнування
Джерело:  online.ua

Уночі 30 травня українській ППО вдалося збити над Києвом щонайменше 20 російських безпілотників. У Голосіївському районі уламками впали на багатоповерхівку, загинула людина, ще чотири отримали поранення. Окрім того, зафіксовані пошкодження будівель та автомобілів у різних районах столиці.

Джерело:  КМВА, Віталій Кличко

Що наразі відомо про наслідки нічної атаки РФ на Київ 30 травня

У Голосіївському через падіння уламків на багатоповерховий житловий будинок виникло займання на останніх двох поверхах. Евакуйовано понад 20 мешканців. Попередньо одна людина загинула, 4 людини травмовано. Ймовірно, зруйновано перекриття між поверхами. Ведуться пошукові роботи людей під можливими завалами.

Окрім того, повідомляється, що в Святошинському районі уламки впали на територію одного з підприємств.

У Печерському районі уламки пошкодили автомобілі.

Також вказано, що в Дарницькому районі в результаті падіння уламків спалахнув приватний будинок, отримали пошкодження припарковані автівки.

Наслідки падіння уламків безпілотників у Дарницькому районі (фото - telegram.org)

У Дніпровському районі палаючі уламки впали на зелену зону.

У Подільському районі відбулося падіння уламків на нежитлову забудову.

Що відомо про жертв нічної атаки РФ на Київ

Після початку пожежі в багатоповерхівці Голосіївського району вдалося евакуювати 20 осіб, проте одна людина загинула.

Як повідомляє Віталій Кличко загалом в Голосіївському районі госпіталізували 4 постраждалих, трьом медики надали допомогу на місці.

В КМВА звертають увагу на те, що в усіх місцях працюють екстрені служби, дані щодо потерпілих та руйнувань оновлюються і уточнюються.

Наслідки падіння уламків безпілотників у Дарницькому районі (фото - telegram.org)

Ця крайня повітряна атака, 17-та від початку місяця, попередньо була здійснена виключно баражуючими боєприпасами "Shahed". Напад був масований, з різних напрямків, в кілька хвиль. Повітряна тривога тривала майже 3 години, - йдеться в заяві.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?