"Нічого собі!": фото Лесі Нікітюк спровокувало суперечки в мережі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Нічого собі!": фото Лесі Нікітюк спровокувало суперечки в мережі

"Нічого собі!": фото Лесі Нікітюк спровокувало суперечки в мережі
Джерело:  online.ua

Популярна українська ведуча Леся Нікітюк вразила мережу світлинами, на яких вона позує біля дорогих автомобілів у мінісукні. Знімки з'явилися на офіційній сторінці зірки в Instagram, передає ONLINE.UA.

На фото українська красуня позує в дуже короткій сукні сріблясто-бузкового кольору з відвертим декольте та вирізом під грудьми.

Леся Нікітюк знялася біля автомобілів Ford Mustang, Bentley і Mercedes і запитала своїх підписників, яка машина їй більше підійде. Більшість користувачів влаштували голосування, однак знайшлися й ті, хто почав обговорювати зовнішність зірки. Одні користувачі відзначили, що Леся має вигляд чудовий, інші розкритикували її надмірно відвертий наряд.

"Нічого собі - це щось новеньке; які довгі ніжки; не надто вишуканий наряд; повсюди реклама - скільки ж можна; ви чарівна на цих фото; мені здається, що виглядає це дешево - я про одяг; у вас ідеальна фігура - я через неї просто не помічаю все інше на фоні", - пишуть шанувальники Нікітюк в коментарях до фото.

Як повідомляв ONLINE.UA, популярна українська співачка  Оля Полякова відправилася на відпочинок зі своєю 13-річною донькою Марією.  35-річна красуня поділилася з фанатами яскравими фото, на яких вона і Маша позують у купальниках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?