"Нічого собі!": фото неймовірно красивої прикордонниці підкорило мережу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Нічого собі!": фото неймовірно красивої прикордонниці підкорило мережу

"Нічого собі!": фото неймовірно красивої прикордонниці підкорило мережу
Джерело:  online.ua

В мережі активно обговорюють фото американської прикордонниці Кіари Сервантес, яка прославилася після того, як забезпечувала безпеку віце-президента США Майка Пенса. Знімки дівчини стали вірусними, а користувачі відзначили, що вважають її неймовірною красунею, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Yahoo.

"Не буду брехати, якщо відкинути в сторону політику, це крихітка - красуня; вона може затримати мене на стільки, на скільки хоче; нічого собі - навіть не думав, що в нашій країні є такі прекрасні дівчата; красива та відповідальна; дівчата, тепер у вас є приклад для наслідування ", - зазначили користувачі в коментарях до фото.

Дівчина зразу ж подякувала користувачам за підтримку та компліменти.

"Вау, я в захваті! Спасибі вам за підтримку! Моя робота зараз дуже важка, але я вдячна! Мені подобається захищати свою країну!", - зазначила вона в коментарі в Twitter.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  популярна модель та "ангел" Victoria’s Secret Ельза Госк здивувала своїх фанатів новою світлиною.  Красуня звикла демонструвати красу свого тіла у відвертих фотосесіях. Цього разу вона показала, як чудово виглядає без макіяжу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?