Нічого святого: стало відомо про нову жертву бойовиків ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Нічого святого: стало відомо про нову жертву бойовиків ДНР

Нічого святого: стало відомо про нову жертву бойовиків ДНР
Джерело:  online.ua

Стало відомо про нову жертву обстрілів бойовиків так званої ДНР на Донбасі.


Про інцидент розповів глава ГУ Нацполіціі в Донецькій області В'ячеслав Аброськін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.


Читайте також: Бойовики ДНР зняли божевільну казку про "українського вовка-диверсанта": з'явилося відео


За словами Аброськіна, тіло дівчини, яка загинула через осколкове поранення ноги, знайшли 5 січня на автодорозі "Красногорівка - Старомихайлівка", але зважаючи на погодні умови її вдалося доставити в Красногорівку тільки вранці 8 січня.


"Ймовірно загинула 5 січня в результаті мінометного обстрілу бойовиками "ДНР" підконтрольної Україні території. На вигляд дівчині 25 років, її особа встановлюється, - написав глава ГУ НП в Донецькій області. - Для бойовиків "ДНР" нічого немає святого. Навіть в різдвяні дні вони не гребують вбивати мирних жителів Донбас".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в ДНР заявили, що ВСУ і СБУ нібито зганяють мирних жителів Донбасу до передової, щоб звинуватити потім бойовиків в їх загибелі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?