Ніхто мене не побив: нардеп прокоментував бійку в Раді
Категорія
Україна
Дата публікації

Ніхто мене не побив: нардеп прокоментував бійку в Раді

Ніхто мене не побив: нардеп прокоментував бійку в Раді
Джерело:  online.ua

На засіданні ВР в середу, 15 червня, позафракційний депутат Володимир Парасюк влаштував в сесійній залі бійку з екс-регіоналами і представниками "Опозиційного блоку"

, при цьому сам депутат стверджує, що побоїв він не отримав і почувається добре.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Володимира Парасюка.


«Я нікому і ніколи не дозволю принижувати свою гідність. Я ніколи не дозволю називати себе бандитом. Шкодую тільки про одне, що після Майдану ми цим "московським шавкам" не організували атентат», - написав Парасюк.


«Для преси. Ніхто мене не побив, відчуваю себе дуже добре. Всі органи цілі та неушкоджені. Зараз повернуся в зал, тільки потрібно перебороти турботу Оксани Корчинської і Марії Матіос», - заявив народний депутат.


Як повідомляв ONLINE.UA,

це не перший випадок подібної поведінки Парасюка. У 2015 році на засіданні антикорупційного комітету позафракційний нардеп ударив ногою по голові представника СБУ Василя Пісного

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?