Ніхто не довіряє: Гончарук вразив заявою про Україну
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ніхто не довіряє: Гончарук вразив заявою про Україну

Ніхто не довіряє: Гончарук вразив заявою про Україну
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що недовіра - головний чинник повільного економічного зростання України. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю The Report Newsweek, яке оприлюднив Кабмін.

За словами топ-посадовця, головні ресурси нашого сторіччя - це репутація та інформація. Вони протистоять "класичним" потужностям на кшталт нафти й газу. Саме рівнем довіри відрізняються розвинені держави й України.

"Якщо у вас хороша репутація, значить, вам довіряють і ви можете отримати доступ до всіх бажаних ресурсів. Причина, чому ми відрізняємося дуже проста: Україні ніхто не довіряє", - пояснив Гончарук.

Прем'єр вважає, що відкриті дані повинні перетворитися для української сторони на "релігію". Саме інформаційні бар'єри завдають найбільшої шкоди.

Такі відомості нададуть інвесторам можливість спланувати свою діяльність у майбутньому.

Як повідомляв ONLINE.UA, у згаданому інтерв'ю Олексій Гончарук оголосив про отримання вже незабаром нової програми співпраці з Міжнародним валютним фондом. Україна та всесвітня структура планують укласти договір на наступні три роки. Він може стати останнім у своєму роді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?