Ніхто не очікував: мережу шокував інтригуючий трейлер Бетмена
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ніхто не очікував: мережу шокував інтригуючий трейлер Бетмена

Ніхто не очікував: мережу шокував інтригуючий трейлер Бетмена
Джерело:  online.ua

Користувачі мережі активно обговорюють довгоочікуваний перший трейлер фільму "Бетмен"

з голлівудським красенем Робертом Паттінсоном в головній ролі. Ролик був опублікований на офіційному YouTube-каналі FilmSelect Trailer декілька годин тому, однак уже встиг зібрати мільйон переглядів, десятки тисяч лайків та тисячі коментарів, передає ONLINE.UA.

У першому трейлері супергеройської стрічки про Бетмена з'являється лише головний герой у костюмі і масці. Ймовірно, в такий хитрий спосіб режисери картини намагаються привернути увагу до фільму, адже лаконічне відео демонструє тільки зовнішній вигляд Бетмена та його легендарний костюм. Героя зіграє талановитий актор Роберт Паттінсон, який багатьом кіноманам запам'ятався після вампірської саги "Сутінки". Варто зазначити, що в довгоочікуваному фільмі також з'являться й інші голлівудські зірки, а саме: Зої Кравіц, Колін Фаррелл, Пітер Скарсгаард та інші.

Наразі відомо, що стартували зйомки Бетмена з Робертом Паттінсоном в Лондоні в кінці січня 2020 року. Режисером картини виступив Метт Рівз. Світова прем'єра фільму відбудеться 24 червня 2021 року.

Не можна проігнорувати той факт, що спочатку Бетмена мав знову зіграти Бен Аффлек, однак на дану роль затвердили Паттінсона. Саме тому чимало фанатів стрічки негативно налаштовані проти актора в даному образі.

"Ні, тільки не він...; просто шок - я реально думала, що чутки про Паттінсона в ролі Бетмена - це просто чутки; я бачу, ніхто такого не очікував, однак, мушу сказати, виглядає він у цій масці просто неперевершено; Роберт - красень і дуже талановитий актор, тому не потрібно думати, що фільм провалиться у прокаті; єдиний вампір, який став класним кажаном; як дочекатися 2021?! це просто шедевр!", - діляться враженнями фанати фільму.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Анджеліна Джолі готує сюприз для всіх кіноманів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?