Ніхто не просить безкоштовно: з'явилося звернення переселенця до влади України
Категорія
Події
Дата публікації

Ніхто не просить безкоштовно: з'явилося звернення переселенця до влади України

Ніхто не просить безкоштовно: з'явилося звернення переселенця до влади України
Джерело:  online.ua

Переселенець з Алчевська Луганської області, представник громадської організації "Кримська діаспора" Олег Ломовицький розповів про проблеми переселенців і про те, яка допомога від влади України їм потрібна.
Про це Ломовицький заявив у відеоблозі на ONLINE.UA.
«Велика проблема у переселенців - це, звичайно, житло. Кияни скаржаться на високі тарифи, ми мовчимо тихенько в тряпочку, бо у нас до тарифів плюс ще оплата житла на кожного переселенця. Це величезний мінус», - сказав Ломовицький.
«Тим, хто працює на зарплату, як і ми спочатку працювали, дуже важко, 50% заробітної плати віддаєш за квартиру», - продовжив переселенець.
«Дуже хотілося б, звичайно, щоб наша держава хоч трохи звернуло увагу на проблеми людей, переселенців. Ніхто не просить давати безкоштовно, але хоча б тим людям, які виїхали, якимось чином допомогти. Може бути, кредитами з низьким відсотком, якось ще», - продовжив переселенець.
«Просто виходить ситуація, що люди, які виїхали, тут абсолютно нікому не потрібні. Видно це дуже добре і по собі, і по всіх інших переселенцях, з ким доводиться спілкуватися», - сказав Ломовицький.


Більше читайте на ONLINE.UA: Не бойтесь уезжать: важная история о новой жизни от переселенца с Донбасса


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?