Каменських шокувала мережу новою світлиною
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Каменських шокувала мережу новою світлиною

Каменських шокувала мережу новою світлиною
Джерело:  online.ua

Зірка української музичної сцени Настя Каменських, як виступає під сценічним псевдонімом NK, опублікувала в соцмережі доволі відверте фото, яке спровокувало активні дискусії серед її фанатів. Пікантна світлина, на якій красуня повністю оголена, з'явилася на сторінці артистки в Instagram.

На яскравому фото з Мехіко Каменських позує оголеною, сидячи спиною до камери. Співачка повернула голову і підняла руки догори. Що цікаво, навпроти зірки стоїть дзеркало, в якому видно розмитий силует красуні. Артистка доповнила образ розпущеним волоссям і додала в зачіску червону квітку. У дописі до фото Каменських вирішила порозмірковувати над темою "хто така жінка".

"Ніхто такого не чекав; одумайтеся - на вас дивляться діти; не потрібно роздягатися заради хайпу; шикарна фігура; чекаємо гарних пісень, а не ці фото", - пишуть фанати.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Каменських відверто розповіла, як їм з чоловіком, репером Потапом, вдається підтримувати відносини, незважаючи на насичений графік, і що є запорукою успіху їх відносин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?