Нікі Мінаж випадково оголилася на концерті: опубліковано відео пікантного конфузу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Нікі Мінаж випадково оголилася на концерті: опубліковано відео пікантного конфузу

Нікі Мінаж випадково оголилася на концерті: опубліковано відео пікантного конфузу
Джерело:  online.ua

Відома американська співачка Нікі Мінаж пікантно осоромилася на фестивалі Made In America, який відбувся в Філадельфії. У реп-виконавиці випадково випали груди з костюма, але це не збентежило співачку.

Відео пікантного конфузу Нікі Мінаж перед 50-тисячною аудиторією глядачів було опубліковано в соцмережах, повідомляє ONLINE.UA.

У кадрі показано, що під час енергійних танців у співачки раптово випали груди з ліфа костюму. Але Нікі Мінаж не розгубилася - вона поправила одяг прямо на сцені, витончено вписавши цей поступ в танець.

Користувачі мережі по-різному відреагували на оголені груди Нікі Мінаж на сцені. Одні захопилися її пишними формами, а інші назвали подію "мерзенним видовищем".

Хоча в відео видно, що сама співачка анітрохи не збентежилась через пікантний конфуз. Тим більше, що раніше вона неодноразово публікувала на своїй сторінці в соцмережі відверті знімки і навіть обкладинку нового альбому прикрасила своєю фотографією в оголеному вигляді.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Настя Каменських захопила шанувальників новими пікантними фото з відпочинку- зірка постала перед камерою в відкритому купальнику в дуже цікавій позі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?