Нікі Мінаж завершує музичну кар'єру - відома причина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Нікі Мінаж завершує музичну кар'єру - відома причина

Нікі Мінаж завершує музичну кар'єру - відома причина
Джерело:  online.ua

Відома та епатажна реп-виконавиця Нікі Мінаж заявила, що йде зі сцени. 36-річна красуня відверто зізналася, що стало приводом для такого рішення. Відповідну заяву вона розмістила на своїй офіційній сторінці в Twitter, передає ONLINE.UA.

Зірка розповіла, що прагне весь свій час присвятити сім'ї, а з вокальною кар'єрою це їй дається нелегко.

"Я вирішила піти на пенсію і присвятити себе сім'ї... Звертаюсь до прихильників: підтримуйте мене, робіть це аж до моєї смерті. Буду любити вас все життя", - написала виконавиця.

Наприкінці лаконічного звернення реперка зазначила, що її хейтери будуть щасливі від такого рішення. Ймовірно, Нікі Мінаж натякала на свою колегу Cardi B, з якою мала численні конфлікти. Варто зазначити, що на тижні моди в Нью-Йорку Нікі отримала від опонентки туфлею у голову за її постійні цькування під час зустрічей.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що епатажна співачка Нікі  Мінаж випустила кліп на пісню "Bed". У відео "королева хіп-хопу" постала в образі напівоголеної русалки, чим привела в захват шанувальників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?