Ніколи не повірю: експрезидент МАУ зробив резонансну заяву
Категорія
Україна
Дата публікації

Ніколи не повірю: експрезидент МАУ зробив резонансну заяву

Ніколи не повірю: експрезидент МАУ зробив резонансну заяву
Джерело:  online.ua

Колишній президент МАУ Юрій Мірошников наголосив, що в "Міжнародних авіалініях України" дуже відповідально ставляться до питань безпеки та вибору співробітників. За його словами, у компанії працюють професіонали, а літаки проходять ретельні перевірки. Мірошников підкреслив, що саме тому важко повірити у ситуацію, в котрій екіпаж судна не міг би врятувати пасажирів.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі, передає ONLINE.UA.

"Я знаю наскільки делікатно ми ставимося до підготовки пілотів, починаючи від їх відбору та подальшого навчання і закінчуючи постійним підтриманням кваліфікації. Я був на тренажерних вишколах і знаю, що це таке", – наголосив Мірошников.

Окрім того, він пригадав випадок, який раніше трапився із літаком МАУ у німецькому Франкфурті.

"На зльоті фактично вибухнув двигун, і наш командир, який зумів розвернутися і посадити літак з повним завантаженням і повними баками пального на одному двигуні, на питання "Як?", сказав: "Я це відпрацьовував на тренажері"... І те, що ми тренуємо пілотів використовуючи в програмі тренажера саме тегеранський аеропорт – зміцнює мою впевненість у грамотності дій нашого екіпажу", – додав він.

На думку Мірошнікова, екіпаж і в кабіні пілота, і в салоні до останнього робили все можливе та неможливе, аби пасажири залишились живими.

"Я звичайно не стану стверджувати, що літак не може поламатися тільки тому, що він новий. Але, знаючи наскільки багато разів зарезервовані всі системи Boeing 737-800, знаючи звіти про технічний стан нашого красеня Romeo, я ніколи не повірю, що могла статися така технічна несправність, яка не дала б шансу нашому екіпажу врятувати людей", - наголосив він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?