Ніколи не вийдуть з моди: названі найбільш універсальні речі в жіночому гардеробі
Категорія
Світ
Дата публікації

Ніколи не вийдуть з моди: названі найбільш універсальні речі в жіночому гардеробі

Ніколи не вийдуть з моди: названі найбільш універсальні речі в жіночому гардеробі
Джерело:  online.ua

Експертка в світі модної індустрії Динах Ван Туллекен назвала найуніверсальніші речі в жіночому гардеробі, які ніколи не вийдуть з моди. Лідером ТОП-10 вічно модного одягу виявилися джинси, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

Перше місце в списку найбільш універсальних вічно модних речей зайняли джинси - класичного синього кольору і прямого крою. Експертка рекомендує вибирати для себе якісні дорогі джинси, які зможуть в будь-якій ситуації доповнювати ефектний модний образ.

Друге місце в ТОПі вічно модних речей зайняв теплий светр темного відтінку і з високим горлом. Третє - легкий жилет з v-подібним вирізом, який можна буде надягати як під куртку, так і в якості верхнього одягу.

У першу п'ятірку найбільш універсальних і модних речей в жіночому гардеробі потрапило також чорне плаття зі спокійним кольоровим принтом. На думку експертки, таке вбрання підійде як для виходу в світ, так і для роботи в офісі. При цьому вона нагадала, що комбінувати плаття можна не тільки з туфлями на підборах, а й з кросівками, і з грубими черевиками.

На п'ятому місці вічно модних речей опинилося вовняне пальто натурального кольору. Наприклад, сірого, коричневого або пісочного. На шостому - зручна бавовняна футболка з круглим вирізом, а на сьомому - однотонна або смугаста міді-спідниця.

Також в жіночому гардеробі, за твердженням Туллекен, повинна бути коротка шкіряна куртка, класична біла сорочка і зручні спортивні штани.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що експерти глобальної пошукової платформи моди Lyst провели масштабний аналіз і визначили найпопулярніший бренд одягу 2018 року. Лідером рейтингу популярності став італійський модний дім Gucci.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?