Нікуди не дінеться - в МВС розкрили новини про пошук полтавського терориста
Категорія
Україна
Дата публікації

Нікуди не дінеться - в МВС розкрили новини про пошук полтавського терориста

Нікуди не дінеться - в МВС розкрили новини про пошук полтавського терориста
Джерело:  online.ua

Українські правоохоронці продовжують розшук злочинця Романа Скрипника, який нещодавно взяв у заручники полковника поліції. Міністерство внутрішніх справ розкрило подробиці операції. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву радника міністра Михайла Постола.

За його словами, так званий "полтавський терорист" не зможе втекти від правосуддя.

"Вся інформація про цю людину є, всі родичі знайдені, правоохоронні органи оточили там все, все контролюється тепловізорами, нікуди він не дінеться. Кожна область розділена на квадрати, й кожен підрозділ має свій квадрат. Але наразі літо, зелень навколо, в лісах — не так очищають ті ліси, як раніше. Сховатися в лісі в принципі просто, але питання часу. Ну скільки там — ще день, ще два", - пояснив Апостол.

Він вважає, Скрипник обиратиме між двома шляхами — здачею правоохоронцям чи самогубством.

“Він вийде сам, він переосмислить, що нікуди не дінеться. Він буде, як загнаний вовк там бігати, ну скільки він буде бігати, або покінчить з життям...”, - вважає радник міністра.

Він також звернув увагу на ймовірні психічні розлади цієї людини. Це, на думку посадовця, перехиляє розвиток ситуації у бік суїциду злочинця.

Нагадаємо, згаданий інцидент стався 23 липня у Полтаві. Скрипник намагався вкрасти автомобіль, але був упійманий правоохоронцями. Він почав погрожувати гранатою, зумів поїхати на наданій ними машині. Пізніше злочинець кинув заручника й транспорт, сховавшись у дикій місцевості Полтавщини.

Як повідомляв ONLINE.UA, злочинець вимагав від правоохоронних органів дати йому волю, забезпечити відсутність переслідування. Українська влада наголосила, що його вимоги не можна виконати у жодному разі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?