Німеччина ставить візи у "паспорти", видані Росією жителям ОРДЛО
Категорія
Світ
Дата публікації

Німеччина ставить візи у "паспорти", видані Росією жителям ОРДЛО

Німеччина ставить візи у "паспорти", видані Росією жителям ОРДЛО
Джерело:  online.ua

Німецькі ЗМІ звинуватили федеральний уряд у фактичному визнанні паспортів РФ, отриманих громадянами України в ОРДЛО. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на видання Bild.

Депутат Вільної демократичної партії Німеччини Рената Альт зробила відповідний запит. Йдеться про надання віз володарям зазначених "документів", які напередодні країни Євросоюзу зобов'язалися не визнавати.

"Федеральний уряд, як виявляється, не робить різниці між звичайними російськими паспортами та тими, які Путін дозволив видавати на сході України з квітня", - вважає посадовиця.

Альт наголошує, що топ-представники Німеччини неодноразово виступали з критикою "паспортних указів" Володимира Путіна. Мова йшла про невідповідність мінським угодам та порушення українського суверенітету.

"Але водночас легко можна мати візу, поставлену в російському "паспорті", який Путін видає на сході України!" - зазначила депутатка.

Таким чином уряд ФРН перехрещую усі зусилля, спрямовані на боротьбу проти агресії.

Як повідомляв ONLINE.UA, окупаційна влада в ОРДЛО запланувала провести "паспортизацію" усіх бойовиків так званих "ДНР" та "ЛНР" вже до 1 жовтня. Озброєні злочинці повинні мати "документи", або повинні хоча б ініціювати процес його отримання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?