Німеччина висилає десятки російських дипломатів
Категорія
Світ
Дата публікації

Німеччина висилає десятки російських дипломатів

Німеччина висилає десятки російських дипломатів
Джерело:  online.ua

4 квітня Міністерство закордонних справ Німеччини прийняло рішення вислати з країни "значну кількість" співробітників російського посольства в Берліні. З такою заявою виступила очільниця німецького МЗС Анналена Бербок.

Джерело: сайт МЗС ФРН

Німеччина висилає 40 співробітників посольства РФ

Фотографії з Бучі свідчать про неймовірну жорстокість російського керівництва та тих, хто стежить за його пропагандою, про прагнення до знищення, яке не знає меж. Ми маємо побоюватися подібних картин із багатьох інших місць, окупованих російськими військами в Україні. Ми повинні протистояти цій нелюдяності силою нашої свободи та нашої людяності, - наголосила Анналена Бербок.

Як стверджує дипломатка, 4 квітня федеральний уряд ухвалив рішення оголосити значну кількість співробітників російського посольства небажаними особами, які щоденно працювали проти свободи та проти згуртованості суспільства у Німеччині.

Ваша робота є загрозою для тих, хто шукає у нас притулку. Більше ми цього не терпітимемо. Ми повідомили про це російському послу сьогодні вдень, – зазначила очільниця МЗС ФРН.

Поки німецьке дипломатичне відомство не назвало конкретної кількості дипломатів, яких збираються вислати. Журналісти дізналися, що офіційний Берлін висилає 40 співробітників російського посольства, вони повинні залишити країну протягом 5 днів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?