Німеччина зробила гучну заяву про майбутнє Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Німеччина зробила гучну заяву про майбутнє Росії

Німеччина зробила гучну заяву про майбутнє Росії

Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр

 заявив, що хотів би повернення Росії до складу "великої вісімки".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  DW.


"Я хотів би, побажати, щоб формат G7 не залишався на тривалий час, але щоб ми створили умови для повернення до G8", - сказав він.
У той же час, за словами глави МЗС ФРН, в поточному році умов для повернення до G8 "у нас ще немає". Базовими передумовами для повернення Росії німецький міністр називає необхідність її вкладу в політичне рішення конфлікту в Україні та тривалу "конструктивну роль" в справі мирного врегулювання в Сирії.
Нагадаємо, зустріч глав зовнішньополітичних відомств країн "великої сімки" починається в неділю, 10 квітня, в японському місті Хіросіма.
Раніше повідомлялося, що  Джон Винокур у своїй статті для The Wall Street Journal розповів, як Європа змирилася з "новими нормами" президента Росії Володимира Путіна і послаблює підтримку України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?