Німеччину розбурхав інцидент з 12-річним "терористом ІДІЛ"
Категорія
Світ
Дата публікації

Німеччину розбурхав інцидент з 12-річним "терористом ІДІЛ"

Німеччину розбурхав інцидент з 12-річним "терористом ІДІЛ"
Джерело:  Meduza

У місті Людвігсхафен-на-Рейні, розташованому на заході Німеччини, дванадцятирічний хлопчик намагався влаштувати теракт під час різдвяного ярмарку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Медузу.
За даними німецького видання Der Spiegel, дитина двічі намагалася привести в дію саморобний вибуховий пристрій, начинений металевими вражаючими елементами, але детонатор не спрацював.
За інформацією видання Focus, теракт намагався влаштувати уродженець Людвігсхафена іракського походження. За даними джерел видання, дитина перебувала під сильним впливом бойовика ІДІЛ, особа якого поки не встановлена.

Читайте також: Надзвичайний стан у Франції: прийнято нове гучне рішення
Крім того, джерела видання розповіли, що влітку 2016 року бойовик намагався втекти в Сирію, щоб приєднатися до терористів "Ісламської держави".
Офіційні представники прокуратури підтвердили Der Spiegel факт розслідування справи про спробу влаштувати теракт на ярмарку в Людвігсхафені, але розкривати подробиць справи не стали.
Як повідомляв ONLINE.UA, 15 грудня в Марбурзі (федеральна земля Гессен) в Німеччині були застрелені двоє співробітників приватної лікарської практики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?